20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Сьогодні свій ювілейний День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, а також талановитий учитель та наставник Сирота Зоя Миколаївна!

Вельмишановна Зоя Миколаївна!

Колектив співробітників факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітає Вас з Днем народження!

Багато років Ви самовіддано працюєте на освітянській ниві, ставши за цей час досвідченим, вимогливим педагогом, невтомним у пошуках нових форм педагогічної творчості науковцем.

Почуття глибокої відповідальності за якість навчання і виховання молоді не тільки перед своєю совістю, а й перед громадськістю, перед країною пронизує всю Вашу діяльність.

Сьогодні знаменна подія у Вашому житті: день, коли Бог подарував людям мудрого наставника, щирого порадника, високо ерудованого Вчителя, чуйну та турботливу Людину.

 

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ

Нехай цвітуть під небом синьооким,
Ще довго-довго дні й літа.
А тиха радість, чиста і висока,
Щоденно хай до хати заверта.
Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті,
Любові, доброти і щастя повен дім.
Нехай у серці розкошує літо
І соняхом квітує золотим.
Хай постійний успіх, радість і достаток,
Сипляться до Вас, мов вишневий цвіт.
Хай життєвий досвід творить з буднів свято,
А Господь дарує многа, многа літ.

З повагою, адміністрація
та колектив співробітників факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНОГО БАГАТОЖАНРОВОГО ФЕСТИВАЛЮ–КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «МОЯ МИСТЕЦЬКА УКРАЇНА»ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНОГО БАГАТОЖАНРОВОГО ФЕСТИВАЛЮ–КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «МОЯ МИСТЕЦЬКА УКРАЇНА»

Народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (керівник Маркіна Вікторія Василівна) взяв участь у Міжнародному двотуровому фестивалі – конкурсі мистецтв «Моя мистецька Україна». Конкурс

ПРО ПОДАННЯ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ЗДОБУТТЯ СТИПЕНДІЙ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ДЛЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХПРО ПОДАННЯ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ЗДОБУТТЯ СТИПЕНДІЙ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ДЛЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ

Шановні науковці, аспіранти! Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 серпня 1994 р. № 560 «Про стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених» та розпорядженя проректора з наукової роботи

ПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

1 вересня на кафедрі інструментального виконавства було організовано проведення інструктажу щодо дій здобувачів вищої освіти та працівників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в умовах надзвичайних ситуацій. Під час