20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!

ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!

Шановні викладачі, дорогі студенти!

Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здіснення найзаповітніших сподівань.

1

Адміністрація факультету

Один коментар до “ВІТАЄМО З ВЕЛИКОДНЕМ!”

Залишити відповідь

Схожі новини

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі, колеги, студенти, дорогі українці! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни,

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сьогодні, 15 травня, свій День народження відзначає викладач кафедри інструментального виконавства Бойко Ірина Михайлівна!Прийміть щирі і сердечні вітання з Днем народження! Бажаємо миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі.

КОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРАКОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРА

Карикатура – це дивовижний жанр, який створений для того, щоб сильним світу цього служити в ролі того самого середньовічного блазня, якому єдиному в королівській свиті було дозволено говорити Господарю правду.