20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні колеги!

У зв’язку з рішенням кризового Комітету, Міністерство освіти і науки України рекомендувало всім закладам вищої освіти та всім іншим закладам освіти, що знаходяться в сфері управління місцевих органів самоврядування, призупинити роботу з 2 до 7 березня включно.

Означені зміни в освітньому процесі зміщують графік підготовки до проведення V Всеукраїнської науково-практичної конференції “Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти”.

Конференція переноситься на 20 березня 2018 року!!!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі з Міжнародною участю «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ», що проводиться 27 квітня 2015 року кафедрою інструментального виконавства

“Згадаймо вальсу звук чарівний…”“Згадаймо вальсу звук чарівний…”

      22 квітня о 16:00 в актові залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університетy, мистецько-педагогічний факультет презентує свій черговий мистецько-освітній проект “Згадаймо вальсу звук чарівний…”. Отож, запрошуємо всіх бажаючих