20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

19 вересня   свій День народження  відзначає кандидат педагогічних наук, старший викладач  кафедри музикознавства та  вокально – хорових дисциплін  Козій Ольга Михайлівна.

Шановна Ольга Михайлівна !

Прийміть наші щирі та сердечні вітання з  нагоди Вашого Дня народження!

Нехай Ваше життя буде завжди світлим і радісним, а щиросердні привітання від рідних та друзів додадуть життєвої наснаги. Нехай людська  шана буде подякою Вам за плідну працю, Вашу мудрість, чуйність, уміння творити і дарувати добро. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого натхнення, професійних успіхів, добробуту, миру, злагоди і  любові!

Кафедра музикознавства та вокально-хорових дисциплін,
адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «ІНТЕГРАЦІЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ ЯК ЧИННИК ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ»

Шановні колеги! Запрошуємо взяти участь у роботі ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «Інтеграція у мистецькій освіті як чинник гармонійного розвитку особистості», який відбудеться 16 листопада 2017 року на базі факультету мистецтв УДПУ

СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД ІЗ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Наприкінці семестру на кафедрі образотворчого мистецтва традиційно підводяться підсумки і оцінювання результатів роботи студентів. Так, напередодні новорічних свят відбувся перегляд академічних і творчих робіт бакалаврів і магістрів спеціальності «Образотворче мистецтво»

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ОНЛАЙН-ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ОНЛАЙН-ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

5 травня 2021 р. в рамках «Днів науки» на факультеті мистецтв відбулася інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?». До команди «Знавці» увійшли найактивніші студенти факультету: капітан – студент 31 групи Панський