20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 24 жовтня, свій День народження відзначає лаборант кафедри інструментального виконавства Обманець Людмила Олександрівна.

Обманець фото

Шановна Людмила Олександрівна! Від усього серця вітаємо Вас з Днем народження, бажаємо кар’єрних злетів, швидкого досягнення бажаних цілей і здійснення найпотаємніших мрій. Нехай у всіх справах та починаннях допомагає везіння, а це славне свято принесе море позитивних емоцій, приємних вражень і дивовижних миттєвостей життя. Нехай Вас завжди оточують дбайливі й добрі люди, які з легкістю піднімають настрій. З Днем народження!

z-dnem-narodzhennya

Адміністрація факультету,
колектив кафедри інструментального виконавства

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

30 травня свій День народження відзначає завідувач кафедри інструментального виконавства, професор, кандидат мистецтвознавства, заслужений діяч мистецтв України Бай Юрій Миколайович! У цей святковий день Прийміть наші вітання Та найщиріші побажання:

НЕХАЙ КОЖНА МИТЬ БУДЕ ПРЕКРАСНОЮ, ЯСКРАВОЮ І СВІТЛОЮ!НЕХАЙ КОЖНА МИТЬ БУДЕ ПРЕКРАСНОЮ, ЯСКРАВОЮ І СВІТЛОЮ!

Сьогодні свій День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства, талановитий та творчий педагог Кремешна Тетяна Іванівна! Шановна імениннице! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження! Нехай

ТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТОТВОРЧА ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО

Студенти та викладачі факультету мистецтв креативні і винахідливі. Творчість їх супроводжує завжди і всюди. А якщо нею можна поділитися з людьми – це найбільше щастя для митця! Нещодавно на факультеті