20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Цими сонячними травневими днями свій День народження святкує старший викладач кафедри образотворчого мистецтва  Коваленко Юрій Вікторович.

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Шановний Юрію Вікторовичу!

Щиро бажаємо Вам нових вагомих звершень як у житті, так і на творчій ниві. Від душі зичимо міцного здоров’я, добробуту, натхнення, оптимізму та великих успіхів у творчій та педагогічній праці, нових вагомих здобутків на життєвій ниві.

Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай подальша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа.

888

З повагою,адміністрація факультету мистецтв,
кафедра образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Нехай це свято, що іменується Днем знань, подарує цілеспрямованість, ентузіазм і натхнення. Бажаємо впевнено йти назустріч до цілей і робити нові відкриття, бажаємо високої ерудиції і нескінченного оптимізму, великого і

ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)

На базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 27 травня 2022 року відбудеться VІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва дистанційно на платформі

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС-ОГЛЯД НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС-ОГЛЯД НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Шановні студенти! З 6 по 16 листопада 2016 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проводиться конкурс на кращу кімнату в гуртожитку. При оцінюванні будуть враховуватися такі критерії: